Kinderfeestje? Kom naar Bennie's

Zoek je een geslaagd kinderfeest dat je niet snel zult vergeten, kom dan naar Bennie's!

Sportief bezig zijn op de verjaardag van je kind

Sporten en dus bewegen is goed voor kinderen. Het is een uitstekend idee om voor de verjaardag van je kind een sportieve activiteit te organiseren. Laat de kinderen zich lekker uitleven bij Sporthal Theereheide. De kinderen kunnen voetballen of heerlijk apenkooien op de opgestelde toestellen. Je kunt hierbij de begeleiding zelf doen maar als je dat liever niet doet dan kun je voor een kleine extra bijdrage ook iemand van Bennie's sportcafé bijboeken.

Onbeperkt ranja en frietjes voor de kinderen
Natuurlijk is het niet alleen maar sportief bezig zijn, het is ook feest. Daarom krijgen de kinderen onbeperkt ranja en worden er frietjes gebakken met een lekkere snack erbij om de middag feestelijk af te sluiten. Voor de jarige is er een cadeautje. In overleg met Bennie's is in principe van alles mogelijk. Indien gewenst kunnen de kinderen ook een zakje chips en een lekker ijsje krijgen en eventueel een snoepzak om mee naar huis te nemen.

Neem snel contact met ons op!

Evenement of reünie? Gezellig bij Bennie's!

Heeft u iets te vieren voor bijvoorbeeld een verjaardag of een reünie met uw sportvereniging? Wij beschikken over een zeer knusse en mooie locatie om de gelegenheid geheel te verzorgen. Voor de feestelijke gelegenheden in Bennie's sportcafé kunt u, in overleg met ons, uw eigen feest samenstellen.

Er zijn genoeg uitbreidingsmogelijkheden om uw feest op uw wensen aan te laten sluiten.
Als u andere wensen heeft horen wij het graag!

Neem snel contact met ons op!